Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Vårt Nötfoderteam

Här är vi som jobbar med nöt- & fårfoder i Svenska Foder. Vi är ett alert gäng som nu tar nästa steg och utvecklar oss ytterligare. Ett sådant steg är organisationen kring vårt FarmPack-sortiment som är speciellt utvalt för djurens hälsa, produktion och stallmiljö. Det berättar vi mer om nedan.

FarmPack

För att kunna hålla jämna steg med dig som är lantbrukare och förse dig med den specialkunskap som efterfrågas på alltfler områden, utvecklar vi vår säljstyrka ytterligare. Vi gör det genom att specialisera oss på ett anpassat sortiment som kommer att presenteras under namnet FarmPack. FarmPack-sortimentet är ett noggrant utvalt handelsvarusortiment för djurens hälsa, produktion och stallmiljö. Det bygger på högkvalitativa produkter för främst mjölk-, kött och lammproduktion och har stort fokus på produkter som kan höja din produktion. Vi har länge arbetat med mottot: Spara inte 1 – tjäna 3. I samma anda kan vi nu erbjuda dig FarmPack-produkter som vi vet gör skillnad.

För att få rätt fokus på detta område, får Eric Adseke ansvar för detta segment. Eric har arbetat som nötfodersäljare på Svenska Foder sedan 2016 men flyttar nu över sin kompetens med full kraft på FarmPack-produkterna. Med en mindre produktportfölj, finns utrymme för ytterligare specialisering. Eric kommer till en början att främst arbeta med dessa produkter i Skåne. Men han kommer finnas tillgänglig för att tillsammans med sina kollegor i teamet att göra specialbesök även i andra delar av Sverige. Utöver FarmPack-sortimentet får Eric den övergripande rollen för samtliga besättningar med får- och lammproduktion i Skåne. Produkterna i FarmPack-sortimentet levereras från vårt centrallager i Hällekis.

Välkommen Kajsa Lätt, ny nötfoder- och växtsäljare i Västergötland

Jag heter Kajsa Lätt, är 26 år gammal och är ny nötfoder/växtodlingssäljare på Svenska Foder, placerad i Skara. Jag är precis nyexaminerad husdjursagronom och har även ett stort intresse av växtodling. Jag är uppvuxen på en mjölkgård utanför Tibro, som nu har gått över till uppfödning av mjölkrastjurar. Förutom lantbruk är ett stort intresse jag har hundar och hundsport. Jag tror på svenskt lantbruk och jag ser fram emot att träffa dig och hjälpa till att utveckla din produktion! Vi ses!

Välkommen Fredrik Johansson, ny nötfodersäljare i Skåne

Jag heter Fredrik Johansson, är 37 år gammal och är ny nötfodersäljare för Svenska Foder i östra Skåne. Idag bor jag på en gård utanför Fjälkinge i Nordöstra Skåne tillsammans med min fru och våra tre barn. Här driver jag tillsammans med min pappa ett lantbruk ihop. Gymnasiet gick jag på Bollerups Naturbruksgymnasium och efter studenten jobbade jag på några olika gårdar med både mjölk- och köttproduktion samt med växtodling. 2008 tog jag gårdsmästarexamen och började härefter jobba inom familjeföretaget med ansvar för mjölk- och köttproduktionen. Idag ligger fokus enbart på köttproduktionen – med ca 50 dikor och inköp av mjölkraskalvar för vidare uppfödning till slakt. Utöver detta har vi en växtodling på ca 85 ha. Nu går jag in i en ny utmaning och ska möta dig som är mjölk- eller köttproducent Svenska Foder. Min fritid fördelas mellan familjen, huset och idrott – där framförallt fotboll och handboll är i fokus. Räcker tiden till uppskattar jag också resor, såväl korta som långa. Jag ser fram emot att träffa dig, upprätta en bra kontakt och hjälpa till att diskutera och förbättra din produktion. Vi ses i stallarna och på fälten.

Se hela vårt samlade team!

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: