Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Svenska Foder presenterar sina slutpriser

Svenska Foder presenterar idag sina slutpriser på hemsida och i sociala medier kopplade till bolaget. Victor Ebel, Spannmålsansvarig för Svenska Foder:

-Årets skörd, 2019, har varit något ojämn geografiskt, men kvaliteterna har självklart varit betydligt bättre än skörd 2018. Med bättre kvaliteter har vi lyckats göra bra exportaffärer och därmed kunnat leverera konkurrenskraftiga odlingspriser för 2019 års skördeperiod.

-Vi har sett över och gjort om spannmålsorganisationen under året, och börjat arbeta på ett annat sätt, för att kunna bli mer konkurrenskraftiga och skapar bättre möjligheter för goda spannmålsaffärer både på hemmaplan och på exportmarknaden. Allt för att skapa verkligt värde för de kvalitetsmedvetna lantbrukare vi samarbetar med.

Det har man lyckats med i år, menar Victor Ebel. De odlingspriser som idag presenteras, visar att bolaget fortsatt är en bra affärspartner för lantbruket i Sverige.

-Vi tycker att vi hittat en form som ger resultat, och framförallt skapar värde för odlarna i Sverige, konstaterar Victor Ebel.

Slutbetalningen påbörjades idag den 17 december och kommer att vara klar under veckan.

-Vi i Svenska Foder vill också önska alla lantbrukare en god jul och ett gott nytt år och ser fram emot nya goda affärer kommande säsong, avslutar Victor Ebel.

Om du har spannmål att sälja är vi redo att göra affär – hör av dig till din säljare redan idag.

Hitta slutpriserna här

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Sök
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: