ToppEnergirika Toppfoder med mycket AAT

AAT-rika Toppfoder med högt energiinnehåll och mycket skonsamma smältbara fibrer. Det innebär att korna blir väl energiförsörjda utan att man riskerar störningar i vomfunktionen. En hög andel betfiber, soja-produkter och skyddat fett är andra egenskaper som gör Topp till en bra investering för dina högmjölkare.

Precis som Rosa har Topp en lång tradition och god funktion att luta sig mot. Alla produkterna har en hög andel vomstabilt protein, där det också ställs krav på aminosyrasammansättningen.

Prima Topp

Ett koncentrat med lägre nivå av råprotein av prima kvalitet. Passar till tidigt skördade gräs med högt råproteininnehåll eller när mängden spannmål behöver begränsas för att räcka längre.

Energinivån är hög och kommer från fett men även till viss del från spannmål. Fiberinnehållet är också relativt högt för att stabilisera magarna vid ett tidigt skördat gräs.

Nyhets-symbol

Energi Topp

Smakligt foder med lång tradition. Passar i de allra flesta foderstater, även till de spädaste grovfodren. Högt fiberinnehåll av god kvalitet, hög energinivå och en hög andel vomstabilt protein utmärker Energi Topp.

Amino Topp

Amino Topp har det traditionella höga energiinnehållet. Amino Topp tillför en hel del protein till foderstaten, protein som i hög utsträckning är vomstabilt.

PBV Topp

Med PBV Topp tillförs foderstaten mycket energi i en skonsam form. Proteininnehållet är högt, och baseras på en varierad råvarusammansättning och är i relativt hög utsträckning vomstabilt.

Topp Start

Energirikt kraftfoder för kor i tidig laktation. Topp Start tillför foderstaten mycket energi i en kombination av snabbverkande och skonsamma källor bl.a. vomskyddat fett och dextros.

Fodret har en balanserad aminosyraprofil med tillsatta vomskyddade aminosyror samt extra tillsatser av levande jäst, biotin, betakaroten och extra E-vitamin.

Topp Start kan användas i kombination med färdigfoder eller spannmål och koncentrat och rekommenderas med en giva på 6 kg/ko/dag.

Nyhets-symbol

Våra andra toppfoder

Näringsdeklarationer

Färdigfoder Mjölkkor