Nytt spännande säljjobb för specialsortiment – Västra Sverige

Vi söker:

En specialistsäljare för ett nytt koncept på den svenska marknaden: Farmpack. I detta koncept ingår produkter designade att höja produktionen hos framförallt mjölkproducenter.

Vad är jobbet?

Farmpack är en ny produktgrupp i Sverige och därmed har du möjligheten att på riktigt utveckla och skapa framgångskoncept som gör skillnad på gårdsnivå. I Danmark har detta koncept levt under några år och gjort succé. Du kommer arbeta i Västra Sverige. Du kommer arbeta med en noggrant utvald produktportfölj, där det finns utrymme för ytterligare specialisering. Vi tror mycket på detta sortiment, eftersom det gör skillnad för våra kunder på sista raden. Lönsamhet och effektivitet är målet.

Vem är Svenska Foder?

Svenska Foder är vad du och dina kollegor gör det till. Vad menar vi med det? Jo, vi är ett företag som vill utvecklas, och det är sammansättningen av våra medarbetare som skapar den utvecklingen. Vi har en riktning. Vi har höga krav och målbild. Men hur vi ska nå dessa mål, det skapar vi tillsammans. Det lämnar utrymme för egen kreativitet. Det du för till bordet, är helt avgörande för att skapa den framgång som vi strävar efter.

Vem är du?

Du tycker om eget ansvar och högt tempo – kan hålla många bollar i luften. Du brinner för att göra affärer och har en stark drivkraft att vilja skapa framgång för mjölk- och köttföretag. Du tycker om att sätta dig in i saker och specialisera dig på produkter och dess funktion och effekt. Och du tycker om att driva igenom nya idéer och tankar.

Vad gäller?

Tillträde – Snarast

Placering Väst – (Skaraborg) Placeringsort på något av våra kontor i området

Provanställning 6 månader därefter heltid

Tillträde omgående.

Heltid

B-Körkort

Datorkunskap: Grundläggande datorkunskap i Officepaketet krävs.

Sista ansökningsdag: fredagen den 12 juni. Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten kontakta Rebecca Nilsson, 010-130 29 07 eller rebecca.nilsson@svenskafoder.se – dit du också sänder din ansökan.


Kategorier i: , ,